Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mézes narancsos csirkecombok

Kicsit az egzotikus ízek felé kalandozunk jelenleg. Egy kis csirkecombot megbolondítunk pár csepp mézzel, aztán megöntözzük a narancslével, majd a felszeletelt narancsokkal díszítjük. Nagyon ízletes s egyszerű fogás. Próbáljátok ki!

0 Tovább

Céklás csirkemell

Mivel néha kicsit alacsony a vas szintem, ezért a dokim azt ajánlotta, hogy több vasban gazdag ételt fogyasszak. Így jött a gondolat, hogy a mai ebéd középpontja a cékla lesz. De mielőtt hozzákezdtek a cékla pucolásnak, s az azzal való munkának, egy kesztyűt is húzzatok fel, hogy ne fogja meg a kezeteket. Kesztyűt fel, s mehet a főzés!

0 Tovább

Sajttal és sárgabarackkal töltött csirkemell

Ma újra alkotni volt vágyam a konyhában, így ez lett mára a menü. Most van a sárgabaracknak a szezonja, emiatt gondoltam, hogy valami azzal kapcsolatos étket kellene összeállítani. Az elkövetkezendő napokban pedig további sárgabarackos recepteket fogok nektek bemutatni. De addig is próbáljátok ki ezt is!

0 Tovább

Rakott cukkini

A most bemutatott étel alapja egy mindenki által jól ismert zöldség, a cukkini. Lédús, roppanós, könnyen elkészíthető, olcsó és kalória szegény, ezek a főbb ismérvei. Ami még a legfontosabb, hogy rendkívül sok módon variálható, és most egy változatot bemutatok nektek. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Rizseshús

A most bemutatott étel egy igazi magyaros étel. A pörkölt az alapja, amit majd összekeverünk a megfőtt rizsünkkel, mellé pedig uborkát vagy céklát kínálunk, s már ehetjük is a rizseshúsunkat.

0 Tovább

Gombás rizottó

Valami nagyon gyors, s egyszerű étket szerettem volna összedobni ebédre. A boltban pont megláttam, hogy akciós a gomba, így az került bele a kosaramba, mint kiinduló alapanyag. Aztán amíg sétáltam haza fele, addig ki is találtam, hogy mi legyem belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Töltött palacsinta

Már mindjárt itt a hétvége, már nem kell sokat kibírnunk, hogy eljöjjön a várva várt pihenőnk. Ha hétvége, akkor az élet nemcsak a pihenésről, hanem a buliról, és a vendéglátásról is szól. Ha áthívjuk magunkhoz a barátainkat, valami újdonsággal szeretnénk őket meglepni, akkor én a most bemutatott party ételt ajánlanám. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Grillezett hal

Ma, amikor felkeltem, s gondolkoztunk, hogy mi legyen az ebéd, akkor én már egyből csak valami halacskás ételre vágytam. Elmentünk az egyik boltba, s pisztrángot vettem, így ez volt a kiinduló pont, s ez lett belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Virslis lecsó

Mostanában, hogy így tombol a kánikula, az emberek egyre kevesebb időt szeretnek a konyhában tölteni. Így mostanában gyorsan s könnyen elkészíthető receptekkel kedveskedek nektek. A mai recept is könnyen elkészíthető. A zöldségeket beszerezzük a piacon, gyorsan mindet összevágjuk, s már rakhatjuk is oda főni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Gong bao csirke

Haladunk tovább a nemzetközi vonalon, s újra a keleti konyha felé vesszük az irányt. Most a gong bao csirke kerül sorra. Ez egy szójaszószos s zöldséges hús étel, amit rizzsel érdemes tálalni. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

0 Tovább
«
1234

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek