Megint alkossunk valami újat. Egy kis kapor, egy kis csirke, egy kis joghurt, egy kis sajt, majd kész is az ínycsiklandozó falatok.
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell, 2 kis pohár natúr joghurt, 12 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg sajt, 1 gerezd fokhagyma, 60 g kapor, só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet felkockázzuk, s beleöntjük egy nagyobb keverőtálba. Hozzáöntjük a joghurtokat, a lisztet, és beleütjük a tojásokat, majd jól összekeverjük.
Sózzuk, borsozzuk, belevágjuk a fokhagymát, majd belereszeljük a sajtot,
majd a felaprított kaprot is hozzáborítjuk, s újra jól elkavarjuk.
15 percre állni hagyjuk.
Előveszünk egy serpenyőt, amiben olajat hevítünk, s ha felmelegedett, akkor 1 evőkanálnyit a masszából belehelyezünk, majd pár perc alatt mindkét oldalát készre sütjük.
Friss salátával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!