Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meleg szendvics

Eljött a hétvége, a család együtt van. Reggel leülünk enni, s miközben átbeszéljük a héten történt dolgainkat, aközben ezt a finom s ropogós reggelit könnyen el tudjuk lakmározni még melegen! Nekünk nincs ilyenfajta sütőnk. Mondjuk őszintén, én azt annyira nem is kedvelem, mert dupla annyi pékáru kell, így mi a sütőben csináljuk meg.

0 Tovább

Virslis tekercs

Most már benne vagyunk a hétvégében, és az idő is nagyon jó, így akár tarthatunk egy kerti partyt, vagy pedig egy baráti összejövetelt. Ha a vendégeket pedig valami nagyon - nagyon egyszerűvel szeretnénk megkínálni, akkor én a következőt javasolnám. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Mindent bele omlett

Sok tojásunk volt a hűtőben, meg minden finomság is volt még benne azon kívül, így azokat felhasználtuk. Gyors darabolás után pedig lett a finom omlettünk vacsorára. Ez az étel tökéletes reggeli nap indítónak, de akár egy laza vacsorának is könnyen megfelel. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Bundás kenyér

Ki az, aki ellen tudna állni egy jó kis bundás kenyérnek reggelire. Szerintem senki sem. Van egy barátnőm, akit közös reggelire is úgy szoktam átcsábítani, hogy bundás kenyeret csinálok, s őt is csak a gyomra vezeti ezek után.

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

2019.07.12.
2019.07.05.
2019.05.21.

Feedek