Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öreg lebbencsleves

A mostani étel egy leves lenne, de majdnem elfőzzük az összes levét. Vagy ha nem főzzük el, s így később esszük meg, akkor már nagyjából lé nélküli leves lesz belőle. Egy volt kollégista társamnak külön a figyelmébe ajánlom, mert ő imádja az ilyenfajta tészta leveseket. Próbáljátok ki bő lével vagy kevesebbel, s remélem, hogy a Ti tetszéseteket is elnyeri.

0 Tovább

Meggy leves

Amíg tart még a szezon, addig használjuk ki eme gyümölcs adta lehetőséget. Most csak egy egyszerű gyümölcslevest készítettem a meggyből, ami behűtve az igazi.

0 Tovább

Sárgabarack krémleves

Mostanában, hogy így tombol a kánikula, az emberek egyre kevesebb időt szeretnek a konyhában tölteni. Így mostanában gyorsan s könnyen elkészíthető receptekkel kedveskedek nektek. A mai recept is könnyen elkészíthető, s lehűtve egy nagyon kellemes életérzés fog átjárni rajtunk. A piacon és a sarki zöldségesnél is könnyen beszerezhetjük a barackot, kimagvazzuk, s már főzhetjük is a levest. Próbáljátok ki Ti is!

Leves

0 Tovább

Frankfurti leves

Ma egy igazán egyszerű, s mindenki által szerethető levest hoztam nektek, a frankfurti levest. Mint tudjátok, ez a leves nem a városra, Frankfurtra utal, hanem a benne lévő virslire, amire a németek olyan büszkék. Szerintem ezt a levest mindenki úgy szereti, ha minél több benne a virsli. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Feketeszeder leves

Megkívántam egy kis hideg levest, így csináltam egy szederlevest, amit megmutatok nektek is. Próbáljátok ki Ti is!

Leves

0 Tovább

Gulyásleves

Ezt az ételt mindenki ismeri. Ahány ház, annyi szokás alapján készítik. Mi így szoktuk, s próbáljátok ki Ti is!

Leves

3 Tovább

Francia hagymaleves

Minden étteremben ehetünk ilyen levest, kb kötelező jelleggel találjuk meg az étlapon. De ezt mi is könnyen el tudjuk készíteni a saját konyhánkban. Próbáljátok ki Ti is.

Leves

1 Tovább

Tejszínes tárkonyos raguleves

Nagyon szeretem a leveseket, s most egy újabb levest tartogattam a tarsolyomban, amit meg is osztok veletek. Egy kis tejszínnel pedig még ízletessé tettem. Remélem, hogy ti is megcsináljátok.

Leves

0 Tovább

Lecsóleves kolbászos palacsintával

A lecsót mindenki ismeri. Teljesen egy hétköznapi, könnyen elkészíthető étel. De leves kiadásban teljesen elvarázsolunk mindenkit, s ezzel a levesbetéttel igazán kihozzuk belőle a tökéletes ízorgiát.

Leves

0 Tovább

Mustáros gombaleves

Ha van otthon gombád, s csak levesre vágysz, akkor én csak ezt tudom Neked ajánlani.

Leves

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek