Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sült túrós palacsinta

A hortobágyinak kimaradt a tésztája, azt megcukroztam, s ezt alkottam belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Pogácsa

Egy kis pogácsa az mindig jól esik az embernek. Ezt úgy bármikor enne az ember, s most megmutatom nektek, hogy milyen könnyen is készül. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Epres - pudingos piskóta

Most már lassan közeledik az eper szezon, s már egyre több helyen kaphatjuk meg ezt a finomságot. Most egy nagyon egyszerű tésztát készítettem belőle, amit nektek is megmutatok. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Kókuszgolyó torta

A kókuszgolyót szerintem mindenki ismeri. Egy gondolat tovább fejlesztésével lett a torta ötlete, ami nem is rossz. Próbáljátok ki ti is!

Desszert

0 Tovább

A világ legjobb muffinja

A muffint mindenki szereti, mert könnyű, s gyorsan el lehet készíteni. Sok minden nem is kell hozzá, csak a megfelelő sütő, s már készülhetnek is a mini tortácskák. Próbáljátok ki Ti is az én receptemet!

0 Tovább

Habos almás sütemény

Szerintem az almás sütemények az mindenki kedvence. Minél fahéjasabb ez a desszert, annál jobban sikerül mindig szerintem. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Banán fánk

Mindenkivel elő fordult már, hogy az otthon lévő banán az ránk kezdett barnulni. Úgy már nem olyan szép látvány, de akkor is ugyanolyan ízletes. Az ilyen esetekre hoztam most egy receptet nektek, hogy ha nem akarjátok úgy megenni, akkor mit kezdhettek vele. Próbáljátok ki ti is!

0 Tovább

Joghurtos pohárkrém

Ez a desszert egy nekem fontos illető kedvenc édessége, így úgy döntöttem, hogy veletek is megosztom, hogy ti is el tudjatok vele mást varázsolni.

Desszert

0 Tovább

Madártej

Szerintem ez az édesség mindenki kedvence, s a gyermekkor íze jelenik meg benne. Alig kell hozzá pár dolog, s már ízlelhetjük is. Csináljátok meg Ti is.

Desszert

0 Tovább

Feketeerdő szelet

Ha egy kis finom gyors krémes desszertre vágysz, akkor ezt készítsd el. Gyorsan megvan, kicsit hűl, aztán már fogyaszthatod is. A család kedvence lesz.

Desszert

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek