Egy újabb nagyon egyszerű, de annál finomabb különlegességet hoztam most nektek. Egy fárasztó nap után, amikor valami könnyű s gyors vacsira vágysz, ez egy nagyszerű döntés akkorra. Próbáljátok ki Ti is!
Hozzávalók:
500 g csirkemáj, 400 g bacon, bors, majoranna, kevés zsír
Elkészítés:
A májat megmossuk s megtisztítjuk. Egy tálba beleöntjük, s megszórjuk a majorannával és a borssal, majd jól összekeverjük, s 10 percre állni hagyjuk.
A bacont rátesszük egy deszkára, belehelyezünk 1 májat, aztán feltekerjük.
Előveszünk egy tepsit, amit a zsírral kikenünk, hogy ne ragadjanak bele a finom falatok. A májakat egymástól pár centinyi távolságra belehelyezzük. Ha elfogyott közben a bacon, nem oly nagy probléma, mert a máj így simán befűszerezve is megsül.
A sütőt 200 fokra állítjuk, s 30 perc alatt megsütjük. Mellé rizset vagy friss salátát ajánlok.
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett, akkor like-old, oszd meg ismerőseiddel, kövess Facebook-on, és nézd meg a többi receptemet is. Minden este újabbnál újabb recepteket osztok meg Veletek.