Kicsit az egzotikus ízek felé kalandozunk jelenleg. Egy kis csirkecombot megbolondítunk pár csepp mézzel, aztán megöntözzük a narancslével, majd a felszeletelt narancsokkal díszítjük. Nagyon ízletes s egyszerű fogás. Próbáljátok ki!

 

Hozzávalók:

8 db csirkecomb, só, bors, 2 fokhagyma, 2 narancs, 3 ek méz

Elkészítés:

A tepsibe rakunk kb 2 evőkanálnyi olajat, s szépen elkenjük, hogy mindenhova jusson. A csirkecombok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd belerakjuk a tepsinkbe. Az egyik narancsból kifacsarjuk a levét, a mézzel összekeverjük, ês rácsorgatjuk a combokra a felét. 

Alufóliával lefedjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük pácolódni. Ha letelt az idő, akkor rakjuk be 180 fokos sütőbe kb 30 percnyi időre sülni. Ráöntjük a másik adag mézes narancslevet, ill. a felszeletelt narancsokat, majd alufólia nélkül tovább sütjük kb 15-20 percet, amíg meg nem pirul.

Jó étvágyat kívánok!