Ha valami zöldborsós ételre vágysz, akkor csak is ezt csináld.
Hozzávalók:
80 dkg sertéskaraj, 50 dkg zöldborsó, 2 ek olaj, só, bors, fokhagyma, delikát
Elkészítés:
A húst apróbb kockákra vágjuk. Ezután a fokhagymával, a borssal, a sóval és a delikáttal befűszerezzük, s 20 percet állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Előveszünk egy serpenyőt, amiben az olajat felhevítjük. Amikor már elég meleg, akkor beleöntjük a húst, s folyamatosan kavargatjuk, nehogy odakapjon.
Amikor a hús fél fővésben van, akkor hozzáöntjük a borsót. Ezután még kb 40 percig főzzük együtt az egészet, s az ízek akkor már tökéletesek lesznek.
Mellé sült krumplit vagy röszti krumplit javaslok.
Jó étvágyat kívánok!