Most már, hogy egyre jobb az idő, így egyre kevesebb kedvünk van benn lenni a konyhában, s inkább kinn lennénk a szabadban. Így most hoztam nektek egy újabb könnyű, s gyors ételt. Próbáljátok ki Ti is!
Hozzávalók:
40 dkg boglyas metélt, 60 g kapor, 2 ek olívaolaj, 20 dkg juhtúró, só
Elkészítés:
Előveszünk egy nagyobb lábast, s abban teszünk fel vizet főni. Teszünk a vízbe 2 csipet sót. Ha már felforrt a víz, akkor beleöntjük a tésztát, s megfőzzük.
Eközben előveszünk egy másik lábast. Abban hevítünk, egy kevés olívaolajat, s az összeaprított kaprot kissé megpirítjuk.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, s beleöntjük egy nagy üvegtálba. Ráöntjük a kaprot, s a juhtúrót, s gyors mozdulatokkal az egészet összekavarjuk.
Lapostányérban tálaljuk, s aki szeretné, ő még tejfölt is tehet rá.
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett, akkor like-old, oszd meg ismerőseiddel, kövess Facebook-on, és nézd meg a többi receptemet is. Minden este újabbnál újabb recepteket osztok meg Veletek.