Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tenger gyümölcseis paella

Ma megkívántam egy kis tenger gyümölcseis kaját, így megmutatom nektek a kedvencemet. De ha valaki nem szereti a tenger gyümölcseit, akkor csirkemellből is megcsinálhatja ugyanezt, mert akkor is remek lesz. Hisz a lényeg ugyanaz, hogy együnk egy jót. :)))

Főétel

0 Tovább

Pizza

Amit most ajánlok nektek, szerintem ez a világ leggyorsabb pizza tésztája, ami létezik. Ha haza érsz a melóból, átöltözöl, begyúrod, s amíg nyugiban megiszod a kávédat, addigra meg is kel.

0 Tovább

Kevert kapros csirke

Megint alkossunk valami újat. Egy kis kapor, egy kis csirke, egy kis joghurt, egy kis sajt, majd kész is az ínycsiklandozó falatok.

Főétel

0 Tovább

Lecsóleves kolbászos palacsintával

A lecsót mindenki ismeri. Teljesen egy hétköznapi, könnyen elkészíthető étel. De leves kiadásban teljesen elvarázsolunk mindenkit, s ezzel a levesbetéttel igazán kihozzuk belőle a tökéletes ízorgiát.

Leves

0 Tovább

Ha-me-li

Amikor valami kaját gyorsan szeretnênk összedobni, akkor én csak ezt ajánlom. Felkockázzuk, összerázzuk, s már sül is. Ez egy igazi 3 fő hozzávalós étek.

Főétel

0 Tovább

Feketeerdő szelet

Ha egy kis finom gyors krémes desszertre vágysz, akkor ezt készítsd el. Gyorsan megvan, kicsit hűl, aztán már fogyaszthatod is. A család kedvence lesz.

Desszert

0 Tovább

Szeletelt almás sütemény

Ha egy kis almás sütire vágysz, akkor csak ezt csináld.

0 Tovább

Brassói aprópecsenye

Ha valami zöldborsós ételre vágysz, akkor csak is ezt csináld.

Főétel

0 Tovább

Túrós tészta XXI. századi módon

Ha egy igazi jó kis túrós tésztára vágysz, de modernizálnád, akkor én csak így csinálnám.

Főétel

0 Tovább

Mustáros gombaleves

Ha van otthon gombád, s csak levesre vágysz, akkor én csak ezt tudom Neked ajánlani.

Leves

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek