Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Almás sajtos csirke

Találtam ezt a nagyon könnyű receptet, s nagyon megtetszett nekem. Hozzáteszem, hogy nagyon finom is lett, így megosztom veletek is. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

0 Tovább

Feketeszeder leves

Megkívántam egy kis hideg levest, így csináltam egy szederlevest, amit megmutatok nektek is. Próbáljátok ki Ti is!

Leves

0 Tovább

Kapros Juhtúrós tészta

Most már, hogy egyre jobb az idő, így egyre kevesebb kedvünk van benn lenni a konyhában, s inkább kinn lennénk a szabadban. Így most hoztam nektek egy újabb könnyű, s gyors ételt. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Hagymás - kolbászos csülök

Nagyon szeretem a töltött húsokat, s most hoztam egyet, amit próbáljatok ki Ti is!

0 Tovább

Lángos

Már lassan közeledik a nyár, s ilyenkor mindenkinek eszébe jut a Balaton, a strand, s a pihenés. Nekem ilyenkor eszembe jut, hogy milyen jó a parton enni a lángost, vagy a hekket sült krumplival. Most a lángos receptjét mutatom meg nektek. Próbáljátok ki Ti is!

Nassolnivaló

0 Tovább

Sült csirkecomb tarhonyával

Ha nincs sok időnk a főzésre, meg nincs kedvünk pepecskedni az étellel, akkor ezt csináljuk ebédre vagy vacsira. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Gulyásleves

Ezt az ételt mindenki ismeri. Ahány ház, annyi szokás alapján készítik. Mi így szoktuk, s próbáljátok ki Ti is!

Leves

3 Tovább

Baconbe tekert csirkemáj

Egy újabb nagyon egyszerű, de annál finomabb különlegességet hoztam most nektek. Egy fárasztó nap után, amikor valami könnyű s gyors vacsira vágysz, ez egy nagyszerű döntés akkorra. Próbáljátok ki Ti is!

2 Tovább

Francia hagymaleves

Minden étteremben ehetünk ilyen levest, kb kötelező jelleggel találjuk meg az étlapon. De ezt mi is könnyen el tudjuk készíteni a saját konyhánkban. Próbáljátok ki Ti is.

Leves

1 Tovább

Chips házilag

Amikor sétálunk a boltokban, akkor szerintem mindenki megkívánja a chipseket. Én is megszoktam néha, de az árak olyan szép vonalban emelkednek, hogy az hihetetlen. Így inkább megcsinálom így házilag ezt, s sokkal olcsóbban, s egészségesebben is. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek