Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paprikás csirke szarvacska tésztával

delikMár nagyon régóta vágytam erre az egyszerű s nagyszerű ételre, így megcsináltam. Miközben főtt az étel, s keveredtek az illatok a levegőben, akkor eszembe jutottak a régi emlêkek, mert mama sokszor csinált nekünk ezt ebédre. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

1 Tovább

Kosárka

Pakolgattunk a szekrényben, s megtaláltuk a kosárka sütőformát, így úgy gondoltuk, hogy csinálunk is. Diós s vaníliapudingos kosárkával kedveskedek nektek. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Sült túrós palacsinta

A hortobágyinak kimaradt a tésztája, azt megcukroztam, s ezt alkottam belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta krokettel

A család megkívánta a palacsintát, s ebből csináltam egy nagyon finom ínycsiklandozó ebédet. Próbáljátok ki ti is!

0 Tovább

Pogácsa

Egy kis pogácsa az mindig jól esik az embernek. Ezt úgy bármikor enne az ember, s most megmutatom nektek, hogy milyen könnyen is készül. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Töltött káposzta

Mi az ország keleti felén élünk, s itt a töltött káposztát édes káposztába töltjük, s paradicsomosan csináljuk. Úgy gondoltam, hogy ezt megosztom veletek is, s próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Rántott csirkemell tört krumplival

Jöttek hozzánk vendégek, s valamit gyorsan össze kellett dobni az érkezésükig. Úgy gondoltam, hogy mivel lesznek kicsik s nagyok is, így ezzel nem lehet melléfogni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Túrógombóc

A család megkívánta ezt a finomságot, így úgy döntöttem, hogy elkészítem ezt nekik, s nektek is megmutatom. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Epres - pudingos piskóta

Most már lassan közeledik az eper szezon, s már egyre több helyen kaphatjuk meg ezt a finomságot. Most egy nagyon egyszerű tésztát készítettem belőle, amit nektek is megmutatok. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Zöldborsós májas tészta

Találtam itthon a fagyóban zöldborsót és májat, s úgy gondoltam, hogy ezekből csak valami finom kaját lehetne összehozni. Így is lett, a család minden tagjának ízlett. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek