Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis tiramisu

Most folytatjuk tovább a nemzetközi rovatunkat. A mesés Itália íze fog majd megjelenni a konyhánkban, ha a következő desszertet készítjük el. Mascarponét nem kaptam a boltban, így hamiskásan, vajkrémmel készítettem el a tiramisut, de így is jó lett. Mellé pedig a limoncello remek párosítás.

0 Tovább

Mindent bele omlett

Sok tojásunk volt a hűtőben, meg minden finomság is volt még benne azon kívül, így azokat felhasználtuk. Gyors darabolás után pedig lett a finom omlettünk vacsorára. Ez az étel tökéletes reggeli nap indítónak, de akár egy laza vacsorának is könnyen megfelel. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Gyros gyorsan házilag

Amikor este elmentünk vásárolni, akkor csak annyit tudtunk, hogy valamit gyorsan akarunk vacsira összehozni, amit utána el is pusztíthatunk. Folytatva tovább a nemzeti ízvilágot, így jött a gyros ötlete, amit én a következő szerint csináltam. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Szezámmagos mézes csirke

Most visszatérünk a nemzetközi ízekhez, a kínai konyhához kerülünk egy picit közelebb. Az ilyen fajta éttermek egyik legfelkapottabb ételét, a szezámmagos mézes csirkét mutatom meg nektek, hogy én hogyan szoktam készíteni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Rákóczi túrós torta

Most visszaevezünk a magyar konyha világába, de a későbbiekben folytatjuk tovább a nemzetközi gasztronómiát. A Rákóczi túróst mindenki ismeri lepény formájában, de én most nektek tortaként mutatom be, mert így is tökéletes. De ez a desszert nem az ismert II. Rákóczi Ferenc fejedelemtől származik, hanem Rákóczi János cukrászmestertől. Na, lássuk a receptet, s próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Ananászos - currys csirkemell

Mindenki szereti a nemzetközi gasztronómiát, meg jó újdonságokat kipróbálni. Most az indiai konyha felé kacsintgatunk. Tudtátok, hogy a curry az egy fűszer keverék, s Indiában valóban nincs is?? Ezen okosság után lássuk a kaját.

0 Tovább

Francia tejpite, azaz a clafoutis

Mindenki szereti a nemzetközi gasztronómiát, meg jó újdonságokat kipróbálni. Így most az elkövetkezendő napokban különféle nemzetközi ételekkel szolgálok nektek. Most a francia konyha vidékére kalauzollak benneteket, így megismerhetitek a tejpitét, azaz a clafoutist. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Paradicsomos csirkemell

Ma találtam itthon a hűtőben paradicsomot, így olyan kaját szerettem volna elkészíteni, amibe ez kell. Ha pedig akartok pizza illatot érezni a konyhátokban úgy, hogy nem is az sül, akkor pedig ezt próbáljátok ki mindenképp.

0 Tovább

Töltött paprika és húsgolyó

Már megismerhettétek azt, hogy mi hogyan főzzük a töltött káposztát. Most egy másik töltött étellel leplek meg veletek, a paprikával. Ez is ugyanolyan finom, s laktató egytálétel. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Epres kókuszgolyó

A kókuszgolyót mindenki ismeri meg szereti, mert könnyű elkészíteni a kis falatkákat. De most mivel az epernek szezonja van, így azzal fel is dobtam, így alkottuk meg az epres kókuszgolyókat. Próbáljátok ki Ti is!

Desszert

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek