Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyros gyorsan házilag

Amikor este elmentünk vásárolni, akkor csak annyit tudtunk, hogy valamit gyorsan akarunk vacsira összehozni, amit utána el is pusztíthatunk. Folytatva tovább a nemzeti ízvilágot, így jött a gyros ötlete, amit én a következő szerint csináltam. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Szezámmagos mézes csirke

Most visszatérünk a nemzetközi ízekhez, a kínai konyhához kerülünk egy picit közelebb. Az ilyen fajta éttermek egyik legfelkapottabb ételét, a szezámmagos mézes csirkét mutatom meg nektek, hogy én hogyan szoktam készíteni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Ananászos - currys csirkemell

Mindenki szereti a nemzetközi gasztronómiát, meg jó újdonságokat kipróbálni. Most az indiai konyha felé kacsintgatunk. Tudtátok, hogy a curry az egy fűszer keverék, s Indiában valóban nincs is?? Ezen okosság után lássuk a kaját.

0 Tovább

Paradicsomos csirkemell

Ma találtam itthon a hűtőben paradicsomot, így olyan kaját szerettem volna elkészíteni, amibe ez kell. Ha pedig akartok pizza illatot érezni a konyhátokban úgy, hogy nem is az sül, akkor pedig ezt próbáljátok ki mindenképp.

0 Tovább

Töltött paprika és húsgolyó

Már megismerhettétek azt, hogy mi hogyan főzzük a töltött káposztát. Most egy másik töltött étellel leplek meg veletek, a paprikával. Ez is ugyanolyan finom, s laktató egytálétel. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Sajttal - sonkával töltött csirkemell

Ennek az egyszerű, fagyasztott változatát mindenki ismeri, s szerintem szoktátok is csinálni. De nem olyan bonyolult, s ezt mi is könnyen el tudjuk élvezni, s jobban is élvezzük a főzés örömét, mintha a fagyasztottat az olajban simán kisütjük. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Juhtúróval töltött gombafejek

Voltam ma a piacon, s olcsón jutottam gombához. Itthon találtam még egy kevés juhtúrót, így lettek a töltött gombafejek vacsira. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Töltött káposzta Pataki tálban sütve

A hétvégi ünneplés során az első főétel volt, mert az elmaradhatatlan étel az asztalkor ilyenkor. A régebben már osztottam meg veletek egy töltött káposztás cikket, de ez most sokkal másabb, mivel ezt sütjük, így más íz élményt kapunk. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Rakott krumpli

Ma valami főtt tojásos ételre vágytam, s ahogy tanakodtam, úgy eszembe ötlött a rakott krumpli. Ehhez a 4 fő hozzávaló mindenki konyhájában szerintem megtalálható, s nagyon könnyű elkészíteni is. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

2 Tovább

Paprikás csirke szarvacska tésztával

delikMár nagyon régóta vágytam erre az egyszerű s nagyszerű ételre, így megcsináltam. Miközben főtt az étel, s keveredtek az illatok a levegőben, akkor eszembe jutottak a régi emlêkek, mert mama sokszor csinált nekünk ezt ebédre. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

1 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek