Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sárgabarack turmix

Még mindig jönnek a barackos receptek, mert még szezonja van. Most egy nagyon kellemes, frissítő italt hoztam nektek, amit bármikor érdemes elkészíteni. Két vagy három hozzávaló kell hozzá, gyorsan összeturmixoljuk az egészet, s már ihatjuk is.

Ital

0 Tovább

Sárgabarackos pite

Egy újabb barackos receptet hoztam most nektek, mint ahogy tegnap ígértem. Nincs is jobb érzés a világon, mint amikor egy habkönnyű pitébe beleharapunk, s a mennyekben érezzük magunkat. Én ennél a piténél mindig ezt érzem, s remélem, hogy majd titeket is átjár ez az érzés, amikor falatozzátok. Az igazi ínyencek a kisült pite tetejét még egy kevés lekvárral megkenhetik miközben falatozzuk, úgy még jobb. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Sajttal és sárgabarackkal töltött csirkemell

Ma újra alkotni volt vágyam a konyhában, így ez lett mára a menü. Most van a sárgabaracknak a szezonja, emiatt gondoltam, hogy valami azzal kapcsolatos étket kellene összeállítani. Az elkövetkezendő napokban pedig további sárgabarackos recepteket fogok nektek bemutatni. De addig is próbáljátok ki ezt is!

0 Tovább

Meleg szendvics

Eljött a hétvége, a család együtt van. Reggel leülünk enni, s miközben átbeszéljük a héten történt dolgainkat, aközben ezt a finom s ropogós reggelit könnyen el tudjuk lakmározni még melegen! Nekünk nincs ilyenfajta sütőnk. Mondjuk őszintén, én azt annyira nem is kedvelem, mert dupla annyi pékáru kell, így mi a sütőben csináljuk meg.

0 Tovább

Fagyasztott joghurtos álom

Nincs is jobb élmény, amikor haza érünk, előveszünk valami könnyű nasit, s már majszolhatjuk is. Amit most bemutatok nektek, az a legújabb kedvencünk. Nagyon gyorsan elkészül, nagyon egészséges, s a melegben tökéletes enyhülést ad. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Kakaós csiga

Szerintem ez minden gyerek egyik kedvenc édessége. Hozzá teszem, nekem fiatabb felnőttként még most is ez, ezzel mindig el lehet varázsolni. Egy kis tej vagy kakaó mellé, s tökéletes csemege bármikor. Ezzel a recepttel pedig bármikor könnyen elkészíthetjük.

0 Tovább

Rakott cukkini

A most bemutatott étel alapja egy mindenki által jól ismert zöldség, a cukkini. Lédús, roppanós, könnyen elkészíthető, olcsó és kalória szegény, ezek a főbb ismérvei. Ami még a legfontosabb, hogy rendkívül sok módon variálható, és most egy változatot bemutatok nektek. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Rizseshús

A most bemutatott étel egy igazi magyaros étel. A pörkölt az alapja, amit majd összekeverünk a megfőtt rizsünkkel, mellé pedig uborkát vagy céklát kínálunk, s már ehetjük is a rizseshúsunkat.

0 Tovább

Gombás rizottó

Valami nagyon gyors, s egyszerű étket szerettem volna összedobni ebédre. A boltban pont megláttam, hogy akciós a gomba, így az került bele a kosaramba, mint kiinduló alapanyag. Aztán amíg sétáltam haza fele, addig ki is találtam, hogy mi legyem belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Meggy leves

Amíg tart még a szezon, addig használjuk ki eme gyümölcs adta lehetőséget. Most csak egy egyszerű gyümölcslevest készítettem a meggyből, ami behűtve az igazi.

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek