Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virslis tekercs

Most már benne vagyunk a hétvégében, és az idő is nagyon jó, így akár tarthatunk egy kerti partyt, vagy pedig egy baráti összejövetelt. Ha a vendégeket pedig valami nagyon - nagyon egyszerűvel szeretnénk megkínálni, akkor én a következőt javasolnám. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Töltött palacsinta

Már mindjárt itt a hétvége, már nem kell sokat kibírnunk, hogy eljöjjön a várva várt pihenőnk. Ha hétvége, akkor az élet nemcsak a pihenésről, hanem a buliról, és a vendéglátásról is szól. Ha áthívjuk magunkhoz a barátainkat, valami újdonsággal szeretnénk őket meglepni, akkor én a most bemutatott party ételt ajánlanám. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Zabpelyhes sütemény

Bűnözni mindenki szeret, de ha édességről van szó, akkor már nincs is szó bűnözésről, csak élvezetekről. A most bemutatott édesség nagyon gyorsan elkészül, s ami a legjobb, hogy nagyon fitt s egészséges dolog, amit mi általában reggelire szoktunk fogyasztani. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Grillezett hal

Ma, amikor felkeltem, s gondolkoztunk, hogy mi legyen az ebéd, akkor én már egyből csak valami halacskás ételre vágytam. Elmentünk az egyik boltba, s pisztrángot vettem, így ez volt a kiinduló pont, s ez lett belőle. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Jégkrém torta

Még mindig tombol a kánikula, még mindig nagyon meleg van. Ilyenkor az ember csak hideg, hűsítő dolgokra vágyna. Szóval csak is a fagyi vagy a jégkrém lehet a nyerő. De ezt a fajta jégkrém tortát, amit most bemutatok nektek, ti is könnyen, otthon el tudjuk készíteni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Virslis lecsó

Mostanában, hogy így tombol a kánikula, az emberek egyre kevesebb időt szeretnek a konyhában tölteni. Így mostanában gyorsan s könnyen elkészíthető receptekkel kedveskedek nektek. A mai recept is könnyen elkészíthető. A zöldségeket beszerezzük a piacon, gyorsan mindet összevágjuk, s már rakhatjuk is oda főni. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Sárgabarack krémleves

Mostanában, hogy így tombol a kánikula, az emberek egyre kevesebb időt szeretnek a konyhában tölteni. Így mostanában gyorsan s könnyen elkészíthető receptekkel kedveskedek nektek. A mai recept is könnyen elkészíthető, s lehűtve egy nagyon kellemes életérzés fog átjárni rajtunk. A piacon és a sarki zöldségesnél is könnyen beszerezhetjük a barackot, kimagvazzuk, s már főzhetjük is a levest. Próbáljátok ki Ti is!

Leves

0 Tovább

Csokis lekváros kevert csoda

A mai nap folyamán muffint szerettem volna sütni, de nem találtam itthon muffinpapírt. Így úgy gondoltam, hogy akkor megsütöm egyben a tésztát, s legalább a porciózással sem kell bajlódnom. Kinézetre nem a legszebb, de ízre nagyon - nagyon finom. Ha a sütit sütés után berakjuk a hűtőbe, akkor még finomabb lesz. Próbáljátok ki Ti is!

Desszert

0 Tovább

Spárgás baconös penne

Valami finom spárgás ételre vágytam, ami nem leves formájú, azért lett ez az étel. Próbáljátok ki Ti is!

0 Tovább

Gong bao csirke

Haladunk tovább a nemzetközi vonalon, s újra a keleti konyha felé vesszük az irányt. Most a gong bao csirke kerül sorra. Ez egy szójaszószos s zöldséges hús étel, amit rizzsel érdemes tálalni. Próbáljátok ki Ti is!

Főétel

0 Tovább

Kövess engem!

Fincsi kajcsik

blogavatar

Egyszerű ételeket ajánlok és mutatok be, amiket könnyen otthon, mindenki el tud készíteni. Próbáljatok ki ti is minél többet ezekből. Minden este új receptek kerülnek ki.

Legfrissebb bejegyzések

Feedek